مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از کد ملی

سلام خسته نباشید از گوشی یکی از اشناهامون برای همسرم لینک اومد وارد لینک شده که طرح رمضان بوده و یه برنامه نصب شده که برای نصب برنامه شماره وکد ملی رو وارد کرده حالا متوجه شدیم گوشی هک شده و برای همه مخاطباش پیامهای عجیب غریب رفته .ایا میشه از کد ملی همسرم سو استفاده کنند یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاسفانه هیچ چیزی دور از ذهن نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله نباید وارد آن لینک شوید اً طی اظهارنامه‌ای و یا طی صورت جلسه‌ای سو استفاده از کد ملی خود را در اون تاریخ ثبت نمایید تا جلوی سوء استفاده‌های احتمالی آینده گرفته شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت گوشی همسر شما هک شده و اطلاعات آن احتمالاً مورد سوء استفاده قرار بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله امکان‌پذیر است بهتر است حتماً در این خصوص با مراجعه به یک کلانتری صورت جلسه‌ای تنظیم کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
این امکان وجود دارد.
حتما در این مورد شکایت کنید تا بعدا برای شما مسئولیتی ایجاد نشود.