مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر (مرد) به خاطر خانوادش

سلام و احترام
سوال من این هست که شوهر من منو وادار میکنه خونه اقوامش برم بمونم شهرستان یا مثلا مادربزرگش که هر بار منو میبینه به خاطر حجاب بی احترامی میکنه مجبورم میگنه برم عید دیدنی
یا مجبورم برم دیدن خاله پدرش و فامیلایی که نسبت خیلی دوری دارن و تمام تهطیلات منو صرف خانوادش میکنه میگه با خانوادم بریم سفر همش میگه بابام خواهرم …
آیا من مجبورم به شوهرخاله و خاله ی پدرش و عمش احترام بذارم و هرجا مجبورم کرد برم یا میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام مشکلات خانواده نیاز به مشاوره تلفنی داره اگر واقعا پیگیر هستید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

موضوع فاقد جنبه جزایی است.بهتر است با صحبت و در صورت لزوم مراجعه به راهنما و مشاوره مشکلتان را حل کنید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
مشکلتان حقوقی نیست و بهتر است مسالمت آمیز حلش کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام با صلح و سازش و صحبت ،عاقلانه رفتار کنید ، شکایت را فراموش کنید!

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مشورت موضوع قابل حل و فصل است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، زن و شوهر ملزم هستند تا رفتار مناسبی باهم داشته باشند و نباید از این طریق زندگی رو بر دیگری سخت کنند. اما مورد شما بیشتر ضمانت اخلاقی دارد تا قانونی. سعی کنید همسرتان را درک کنید و متقابلا ایشان باید شما را درک کند. اما اگر در این بین شخصی به شما توهینی کرد یا رفتار مجرمانه ای انجام داد میتوانید شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید احترام بزارید
ولی نمی تواند مجبور کند
توجه داشته باشید بخاطر اینکه با شوهرت به مشکل نخورید مجبور هستید حسن معاشرت داشته باشید.
ممکن است شوهر شما نیز بگه من خوشم نمیاد با پدر و مادر و یا سایر اعضاء خانواده شما رفت و آمد داشته باشم.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اجباری نیست
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
بهتر است به مشاوره بروید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احترام امریست متقابل و اختیاری است نه اجباری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده با توجه به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک موجود می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا خیر بهتر است در اینخصوص با روانشناس خانواده صحبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر مجبور نیستید ولی بهتر است توافقی حل و فصل کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام از چه بابت شکایت کنید تذکر حجاب جرم نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مجبور نیستید نزد همه اقوام شوهر بروید

شبنم ناصری

شبنم ناصری :

با سلام مجبور نیستید اما شکایتی هم تحت این عنوان متصور نیست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
سوال شما جنبه حقوقی ندارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است با یکدیگر مذاکره ، مصالحه و تبادل نظر نمایید و مشکل خود را بین خودتان برطرف نمایید. بهتر است با متخصص مشاوره خانواده مشورت نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است با مشاور خانواده مورد را طرح و سعی در حل موضوع داشته باشید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بهتر است با روانشناس مشورت کنید