مشاوره حقوقی رایگان - اختلال در کسب و کار

با سلام بنده یه مغازه سوپر مارکت دارم و الان نزدیک به 60 ساله که در محل مغازه ما مشغول به کار بوده و جوابگوی این محل هستش الان روبروی مغازه ما شخصی اومده برای لجبازی و خراب کردن کسب و کار ما سوپر مارکت زده از لحاظ حقوقی میتونیم از این شخص شکایت کنیم که مغازه رو جمع کنه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر پروانه کسب داشته باشد هیچ محدودیتی نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود اگر نظریه کارشناسی مثبت بود تحت عنوان رفع ممانعت از حق دادخواست دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر دارای پروانه کسب معتبر باشند خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر چنین امکانی وجود ندارد
می توانید از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خواسته شما مخالف با آزادی اشتغال در قانون اساسی است هر کسی اجازه شغل در هر جا را به صورت مشروع و قانونی دارد و شما اجازه منع آن را ندارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر مگر پروانه کسب نداشته باشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دارای پروانه کسب معتبر باشند نمیتوانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که مجوز لازم را داشته باشد خیر