مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

سلام وقت بخیر
مهریه من 114 سکه عندالاستطاعه ست.
همسر من پزشک عمومی هست و اموالش را به نام پدرش زده( قبل از از دعوا).
الان ایشون در یک کلینیک کار می‌کنه و خونه مون رو صوری اجاره کرده و مثلا اجاره میده( درحالیکه خونه مال خودمونه).
و تقریبا 15 میلیون ماهی قسط میده.
آیا من اگر سکه هام رو اجرا بذارم با توجه به اینکه عندالاستطاعه هست امیدی هست بتونم بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام ابتدا شما باید در دادگاه ثابت نمایید ایشان استطاعت مالی دارند و با توجه به اینکه پزشک هستند بله امکانش وجود دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام در صورتی که اموالی از ایشان معرفی نمایید بله امکانپذیر است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، در صورت اثبات استطاعت همسر میتوانید مهریه را مطالبه کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر مالی به نام ایشان نیست به سختی می‌توان مهریه را دریافت کرد
مگر اینکه بتوانید صوری بودن معاملات و قسط ها را اثبات کنید

محسن قربانی

محسن قربانی :

بهتر است وکیل استخدام نمایید یا اینکه از مشاوره تلفنی استفاده کنید اگر زوج اموال خود را به قصد فرار از دین به طور صوری انتقال داده باشد آن انتقال حتی اگر به وسیله سند رسمی باشد قابل ابطال خواهد بود

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام وقتتون بخیر اگر بتوانید این مسائل را اثبات کنید بله امکانش هست

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه توان مالی وی را اثبات کنید قابل دریافت است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مهریه عندالاستطاعه می بایست الاستطاعت و توان مالی ایشان و وجود اموال اثبات شود. در غیر اینصورت متاسفانه امیدی نیست. ولی می توانید درخواست توقیف یک چهارم حقوق ایشان را به عنوان مال معرفی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید بتوانید استطاعت مالی ایشان را به اثبات برسانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. اموال باید معرفی و شناسایی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید استطاعت زوج را ثابت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مشكل است
مشاوره تلفني نماييد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما برای مطالبه مهریه باید استطاعت ایشان را اثبات کنید و یکی از این راه ها استناد به شهادت شهود و معرفی مال است.