مشاوره حقوقی رایگان - تکمین

الان 2 روزه بی دلیل خانوم ول کرده رفته موقعی که من رفتم مغازه حتی پسر سه سال نیم رو نبرده بعد زنگ زدم رفتم خونه باباش بزرگتر ها هم رفتن میگه بر نمیگردم .الان من واسه ثابت کردن که زنم سر خونش نیست باید چیکار کنم همسایه ندارم چون من توی شرکت نگهبانم الان من برم واسه عدم تکمین چجوری نبودن رو ثابت کنم به پاسگاه زنگ زدم میگم بیاین یک صورت جلسه بنویسین میگه باید بری دادگاه خانواده

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام ابتدا اظهارنامه مبنی بر تمکین برای خانم ارسال کنید و بعد دادخواست تمکین علیه خانم مطرح نمایید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
به کلانتری محل مراجعه و ترک منزل توسط همسر را گزارش کرده و صورتجلسه نمایید.

سپس با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یک اظهارنامه برای همسر خود ارسال نمایید و داخل آن اعلام نمایید که بدلیل ترک منزل بدون اطلاع و اذن اینجانب، درخصوص الزام شما به تمکین اقدام قانونی خواهد شد.

و سپس از طریق همان دفتر خدمات الکترونیک قضایی، یک دادخواست الزام به تمکین به طرفیت همسر خود و خطاب به دادگاه خانواده محل اقامت فعلی همسرتان که منزل پدرشان میباشد، ثبت نمایید.

بزرگترهای فامیل که واسطه برگشت ایشان بوده اند، شاهدان امر هستند و همین امر کفایت دارد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید برای اثبات این امر، از استشهادیه و شهادت شهود استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد دارید و یا احیانا استشهادیه محلی به شما کمک می کند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام صورت جلسه ی کلانتری را داشته باشید
و بعد یک اظهارنامه عدم تمکین برای خانم بفرستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام وقت بخیر دادخواست عدم تمکین ارسال کنید دادگاه خانواده برای اثبات آن شاهد ببرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا اظهارنامه ای به زوجه بفرستید
در صورت استنکاف دادخواست الزام به تمکین طرح نمایید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

پیامگ‌بدهید
از دوربینها استفاده کنید
همسایه ها را شاهد بگیرید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ابتدااظهارنامه بفرستیدوسپس دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه تمکین نکند باید دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید.
دادگاه در پرونده تمکین موضوع را به کارشناسی ارجاع میده و ممکن است محل نگهبانی را در شأن زوجه نداند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با ملايمت و گل همسر را برگردانيد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه بابت ترک منزل برای ایشان ارسال کنید و مهلت محدودی برای بازگشت به منزل تعیین کنید در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین دهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست