مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سه ماه است بدلیل ترک انفاق جدا زندگی میکنم. دختری 4 ساله دارم که پدرش وی را به مکانی نامعلوم برده.دستور موقت دادم اما با توجه به اینکه ایشان درباب تحویل وسایل شخصی از کلانتری تمرد کردند میدانم فرزندم را نیز نخواهد آورد. سوالم این است چنانچه در اولین ملاقات فرزندم چون حضانت او با مادر است میتوانم او را به خانه پدری درشهرستان ببرم با توجه به هزینه بالای زندگی در تهران و ایشان دوندگی دستور ملاقات را بگیرند.همسرم کارمند بانک ملی در تهران هستند

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

در صورت خودداری از تحویل طفل بازداشت می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مطابق رای دادگاه دایر بر زمانهای ملاقات بایستی در موعد مقرر ایشان را حاضر نمائید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانتش با شماست و می توانید محل اقامت خود وی را ببرید البته پرداخت نفقه فرزند با پدر است و در صورت عدم پرداخت علیه ایشان شکایت‌کنید با جلب نظر کارشناس نفقه ماهانه مشخص میشود و ایشان‌ملزم به پرداخت است.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله میتوانید ولی در زمانهای مقرر باید در محل تحویل جهت ملاقات با پدر مراجعه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
چون حضانت فرزند با شماست می توانید او را به محل اقامت خود ببرید اما در زمان های مقرر باید امکان ملاقات پدر فراهم باشد.

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام.وفق قوانین جاری در صورت دارا بودن شرایط مناسب برای مادر ،حضانت طفل تا سن 7 سالگی به جهت نیاز عاطفی کودک ،با مادر خواهد بود .البته نگهداری فرزندان حق و تکلیف والدین هست و امکان سلب ملاقات فرزند از احدی از والدین مجاز نیست.ترتیب ملاقات ،محل تحویل ،میزان نفقه و ... نیز توسط مرجع قضایی تعیین می گردد

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

میتوانید فرزندتان را به محل اقامت خودتان ببرید.