مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملکی و اصلاحات ارضی

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
با یه سند عادی یک قطعه زمین زراعی رو از شخصی خریداری کردیم و وراث فروشنده اقدام به شکایت کردن که پدر مرحوم ما قصد فروش نداشته و دادگاه تجدید نظر مالکیت ملک رو به همراه اصالت قولنامه عادی از سال 95 به اینجانب تحویل داد یعنی قولنامه عادی در محاکم قضایی هم ابطال نگردید.
الان شخص ثالث دیگر اومده گفته ملک جز زمین های اصلاحات ارضی و به اسم اجداد ما بوده و همین ملک رو مجددا خرید و فروش به همین وراث(طرف مقابل شکایت ما) فروختند و اقدام به اخذ سند کردند.

نکته ) همین وراث صاحب سند اصلاحات ارضی طی استشهادیه ای مالکیت ملک رو به فروشنده(که ما ملک رو از ایشون خریداری کردیم داده اند)
آیا این استشهادیه وراث صاحب سند اصلاحات ارضی انتقال مالکیت به فروشنده ما می تواند به ما کمک کند؟
آیا این معامله خرید و فروش بعد از کلیه صدور احکام قضایی قطعیت یافته به نوعی تبانی نیست؟

لازم به ذکر می باشد ملکی که ما از فروشنده خریداری کردیم نزدیک پنجاه سال در ید و مالکیت ایشان بوده است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم با توجه به سوال مطروحه و توضیحات ارائه شده جهت راهکار مناسب حقوقی مستلزم اخذ توضیحات بیشتر و بررسی اسناد و مدارک می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله دموثر است
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قضایی نیاز