مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید من در حین تصادف ساف پام شکست و پلاتین برام گذاشتن و عصب پام از کار افتاد الان 7 ماه ازش گذشته و پذشک قانونی دو بار معاینه مجدد داده بهم هر بارم سه ماهه
من میتونم شکایت کنم که زود تر دیه رو بگیرم ؟
میشه بگید کلا چند درصد بهم میدن واسه عصب پام و شکستگی و پلاتین

پاسخ ها :

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. میتوانید از بیمه تقاضای مبلغ علی الحساب دیه کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

پزششک قانونی باید میزان دقیق آسیب را معین کنه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه 50 درصد دیه را در جریان رسیدگی از شرکت بیمه خواهید داشت .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید اما مقدار دیه را پزشکی قانونی تعیین می‌نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پیگیری کنید تحت نظارت وکیل دادگستری
میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین و دادگاه بر آن اساس مبادرت به انشا رای می نماید….

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طول درمان ها باید سپری شوند تا معلوم شود نقصی در عضو آسیب دیده بصورت دائمی ایجاد شده یا خیر تا پزشک قانونی بتوان درصد دقیق دیه یا نقص عضو را تعیین نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مقداری از دیه به صورت علی الحساب قابل مطالبه است