مشاوره حقوقی رایگان - دسته چک بدون پایان خدمت

سلام وقت بخیر فردی بدون داشتن کارت پایان خدمت و با پارتی بازی از چند بانک دسته چک دریافت کرده و سالهاس اقدام به فعالیت کرده. آیا امکان این هست این مورد به جایی گزارش کرد و دسته چک وی را بانک مسدود کند؟ چون اگر داخل سیستم یک سرچ ساده کنند متوجه میشوند فرد کارت پایان خدمت ندارد

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع به شما ارتباطی ندارد، زیرا ذینفع در آن نیستید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شما در این قضیه ذینفع نمی باشید . به هرحال مقررات بانک ملاک عمل است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولا به چنین ایرادات و انتقاداتی در ادارات همیتی نمی‌دهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دسته چک داشتن ارتباطی به کارت پایان خدمت ندارد.