مشاوره حقوقی رایگان - رای بدوی طلاق

باسلام وعرض ادب واحترام
بنده زوج هستم به خاطرشکایت زوجه مبنی برطلاق یکطرفه تودادگاه بدوی حکم طلاق به نفعش صادرشده .
درخط اخرحکم حضانت دختر5 ساله ام روبه زوجه داده ودرهفته فقط 2 ساعت برابنده جهت ملاقات بادخترم درنظر گرفته .
بنده اعتراض به رای طلاق توتجدیدنظرکردم .

سوال اول:
آیا توتجدید نظربه جز بررسی درست وغلط حکم طلاق ،شرایط زوجین رابرای گرفتن حضانت یامدت زمان ملاقات راهم بررسی میکند.

سوال دوم:
اگربررسی نمیشود چگونه بایدبرای حضانت اعتراض کرد وزمانش چه موقع است .آیا قبل ازرای طلاق توتجدیدنظریا بعدتجدیدنظر
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه برای حضانت مصلحت بچه را در نظر می‌گیرد

بحث ملاقات اعتبار امر مختوم ندارد شما بعداً هم می‌توانید در خصوص اقدام کنید

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام بستگی دارد از چه موضوعی تجدیدنظر خواهی کرده اید حضانت، طلاق

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادگاه تجدید نظر باستناد ماده348 قانون آیین دادرسی مدنی صرفا به موردی که اعتراض شده رسیدگی میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله لایحه تخصصی تنظیم و به دادگاه تجدیدنظر ارائه نمایید
م

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر موردی که در رای بدوی باشد و نسبت به آن اعتراض کنید ، در تجدید نظر رسیدگی خواهد شد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در لایحه تجدیدنظر خواهی می بایست به حضانت و ملاقات نیز اشاره نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حضانت فرزند مشترک تا 7 سال تمام با مادر است ، مگر این که از سوی دادگاه حکم قطعی به سلب حضانت مادر صادر گردد.
ملاقات فرزند و تعیین مدت ان با رعایت مصلحت کودک با قضات رسیدگی کننده می باشد .
می توانستید در زمان اعتراض و در لایحه تجدید نظرخواهی به تعیین مدت زمان ملاقات نیز معترض شوید .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در این خصوص می‌توانید لایحه تخصصی تنظیم و به تجدید نظر اعلام کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

1. تمام شرایط بررسی می‌گردد از جمله حضانت اگر با اصل طلاق مشکلی ندارید تنها نسبت به حضانت صادره و مدت زمان ملاقات اعتراض مختصر و مفیدی مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بررسی دادگاه تجدیدنظر بستگی به دادخواست تجدیدنظر شما دارد که بابت چه موضوعی، رسیدگی مجدد را درخواست نموده‌اید.