مشاوره حقوقی رایگان - لیست سیاه بدهکار بانکی

مشتری گرامی ...

به دلیل عدم تسویه اعتبار پشتوانه ویپاد در موعد مقرر، نام شما به ­عنوان بدهکار بانکی در سامانه ­های بانکی کشور ثبت شده است که به­ موجب آن دریافت تسهیلات، افتتاح حساب جدید و دریافت کارت در هیچ یک از بانک­های کشور برای شما امکانپذیر نیست.

...؛ ترابانک...
با سلام
متن پیام این می‌باشد
حال میخواهم بدانم که پس از تسویه وام آیا باز هم نمیتوانم وام بگیرم و هنوز اسمم به عنوان بدهکار بانکی است یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بدهی‌های خود را بطور کلی پرداخت نمائید برای أخذ وام می‌توانید اقدام نمائید لیکن به دلیل سابقه‌تان با محدودیت‌هایی مواجه خواهید شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پس از تسویه وام امکان‌پذیر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بعد از تسویه ، تقاضای رفع سو اثر نمایید ، در ضمن وقتی تسویه بدهی خود را انجام دهید ، دیگر بدهکار نمی باشید ، در خصوص اخذ وام جدید مقررات و ایین نامه های بانک ها ملاک عمل است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پس از اینکه تسویه انجام دادید امکان‌پذیر می‌باشد