مشاوره حقوقی رایگان - تبعیض در روابط بین کارکنان

با سلام
اینجانب مستخدم قراردادی پست بانک می باشم و بومی مشهد هستم و متاهل و دارای یک فرزند چندین بار درخواست انتقالی به مشهد دادم که به دلایل کسری نیرو از طرف مدیر استان رد شده است و در مدت 7 ساله خدمتم تا کنون 4 بار به شهرستان های مختلف خدمت جابه جا شده ام ولی متاسفانه علی رغم این که عدم انتقالی بنده کسری نیرو بوده بارها برخی از هم خدمتی های بنده که دارای پست برابر و سابقه برابر بوده اند و مجرد هم بوده اند به مشهد منتقل شده اند حال با توجه به این که بنده متاهل ودارای دو فرزند که فرزند جدیدم تازه به دنیا آمده است این حرکت مدیر استان نشان تبعیض و لجاجت با بنده نیز که با توجه به شرایط بنده افراد مجرد به مشهد منتقل شده اند؟ و اگر تبعیض می باشد چگونه می توانم حق خود را مطالبه کنم
با تشکر؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونی وجود ندارد که رییس پست بانک را مجبور کند شما را به مشهد منتقل کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست خود را مطرح نمایید چنانچه پاسخ نگرفتید از طریق دیوان اقدام نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به دیوان عدالت اداری از تصمیم ماخوذه شکایت کنید.