مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از کیف کاری یک مهندس

تعدادی از هدایای عروسی خودم (نیم سکه/ سکه گرمی) در داخل کیف کارم داشتم و همراهم جابجا میکردم، که متاسفانه به تازگی متوجه شدم که توسط فردی مورد سرقت قرار گرفتند. ولی به دلیل دیرمتوجه شدن، اصلا نمیدانم از چه کسی باید شکایت کنم. قانون برای چنین شرایطی، چه راهکاری ارائه می دهد؟

با توجه به اینکه معمولا این جور دزدان، به دفعات این کار رو میکنند و احتمال دستگیری شان توسط پلیس وجود دارد، آیا قابلیت پیگیری دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از طریق کلانتری اعلام سرقت نمائید تا موضوع تحت پیگیری قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال برای پیدا کردن سارق باید مدرکی داشته باشید در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
مگر اینکه اتفاقی سارق دستگیر بشه و اقرار به شرق طلاهای شما نیز بکند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
طرح شکایت سرقت نمایید تا امکان پیگیری فراهم شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در اولیت فرصت شکایت کنید بررسی میوشد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام می‌توانید گزارش سرقت را به پلیس بدهید و اگر به کسی مظنون هستید اعلام کنید

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام در شکایت سرقت می توانید بدون اتهام به فرد خاصی این کار را انجام دهید اما محدوده زمانی سرقت و محل آن باید حدودی مشخص باشد. همچنین در تحقیقات کلانتری و دادسرا باید کسانی که به ایشان مشکوک هستید معرفی بفرمایید.