مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال كالای اينترنتی

كالايي را در تاريخ ٢ ام مهر خريد كردم كه طبق قرارداد بايد روز ٨ ام بدستم ميرسيد ؛ متاسفانه ارسال نشد و امروز ١٨ ام ميگويند ٢٥ روز بعد براي شما ارسال خواهد شد و حرفي از بازگشت پول واريز شده نميزنند؛ من ايا ميتوانم پول واريز شده را درخواست بكنم؟ و ميزان ضرر وارده چگونه محاسبه ميشود بازاي ٢٠ روز نگه داشتن پول ما ؟
سايت داراي نماد الکترونيكي ميباشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا در معاملات اینترتی تا 10 روز حق فسخ وجود دارد شما میتوانید علیه ان سایت یا فروشنده دادخواست مطالبه وجه و خسارات ضرر و زیان دهید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طربق نماد شکایت خودرا طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارت بدهید.
اگر قصد کلاهبرداری دارند می توانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید دادخواست مطالبه وجه وخسارت بدهید