مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد حق الزحمه چک

با سلام و تشکر اینجانب برای رسیدگی به پرونده یک فقره چک بی محل به مبلغ سیصد میلیون ریال مبلغ چهل و چهار میلیون ریال بابت هزینه دادرسی، ابطال تمبر و حق الزحمه وکیل به ایشان پرداخت کرده ام و در اولین جلسه دادگاه رای به نفع اینجانب صادر شده و متعاقب آن صادر کننده چک اعتراض کرده و دادرسی با یک شماره پرونده جدید ادامه یافته و مجددا رای به نفع اینجانب صادر شده. ولی وکیل اظهار می کند این یک پرونده جدید است و شما باید دوباره حق الزحمه بپردازید. آیا حق با ایشان است یا خلاف می گویند؟ لازم به ذکر است مبلغ مورد توافق همان ده درصد مبلغ چک بوده و به نظر خودم پانصد تومان هم اضافه تر پرداخت کرده ام. ضمنا چک هیچ مورد خاصی نداشته و صادر کننده فقط اظهار اعسار کرده بود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ولیکن اگر دادخواست اعسار از پرداخت وجه چک داده باشد ، پرونده ی جدید است