مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل چک

با سلام. به وکیلی 15درصد بابت چک دادم که اقدام کنه. الان موقع اعسار محکوم علیه میگه باید دوباره قرارداد امضا کنی و پول پرداخت کنی. اگر مثلا چک شما 50 تومن بود ما طرف رو با همه خسارت 80 تومن محکوم کردیم. شما باید الباقی که 30 تومن هست رو با ما حساب کنید، بابت حق وکالت. آیا واقعا این طور هست؟ ممنونم.

پاسخ ها :

سید سجاد اسداللهی

جناب آقای سید سجاد اسداللهی :

سلام
بله معمولاً وکیل برای هر پرونده حق الوکاله جداگانه دریافت می کند و پرونده اعسار هم مجزا از پرونده اصلی است