مشاوره حقوقی رایگان - با سلام استرداد دستگاه های مورد قرارداد شراکت

با عرض سلام
در قرارداد شراکت بین خواهان و شرکت... به مدیر عاملی شخصی قرارداد بسته شده که مبلغ 110 میلیون تومان سرمایه شرکت توسط خواهان تامین شود و در عوض توسط خوانده جهت تولید محصول شرکت دستگاه به مبلغ فوق خریداری شود و اسناد دستگاه ها بنام خوانده ثبت کنند به عنوان ضمانت مبلغ فوق و در ماده دیگر گفته شده که چنان چه شرکت به هر دلیلی ورشکسته شد خواهان می تواند دستگاه ها به نفع خود مصاده کند حا الان معلوم نیست که این دستگاه ها چقدر ارزش دارد. در موقع دادخواست جهت استرداد و مقوم دستگاه ها مبلغ حداقل دادخواست چقدر باید بیان شود.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تمامی دعاوی علیه شرکت صرفا باید به طرفیت شرکت مطرح و در صورتی که علیه مدیر یا مدیرعامل و یا سهامداری در خصوص بدهی شرکت طرح دعوا شود قرار عدم استماع صادر می‌گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دعوا را به طرفیت شرکت مطرح نمایید چراکه شرکت شخصیت حقوقی مجزا دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید است لین اتفاق بیافتد مبلغ هم کارشناسی لازم دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان تقویم وجود دارد خواسته خود را به بیش از بیست میلیون تومان مقوم نمایید مثلا بیست میلیون و هزار تومان .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب خدمت شما کارب محترم سایت دادراه این سوال جنبه های مختلفی دارد که باید هر کدام را جداگانه و تک تک بررسی کنیم و نظر مناسب ارائه دهیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و به 21 میلیون مقوم نمایید