مشاوره حقوقی رایگان - پیامک پرونده شما به شعبه تجدید نظر ارسال شد

تجدید نظر
با عرض سلام و خسته نباشید ... حدود چهار ماه پیش با شخصی نزاع کرده ام ولی با رضایت دو طرف قضیه حل و فصل شده ولی امروز برام پیام امده به این متن که اقای فلان پرونده شماه به شماره فلان به دادگاه 6 تجدید نظر ارسال شده .... مگه بعد رضایت دو طرف نباید پرونده مختومه بشه یا که این معنی رو میده طرف مقابل دوباره پرونده رو پیگیری کرده

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه نزاع دسته جمعی بوده جنبه عمومی هم داره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer