مشاوره حقوقی رایگان - انتظار برای ابلاغیه

برای ثبت واقعه ازدواج با آقایی ایشون درخواست دادن و متاسفانه قاضی رای رو با پارتی بازی به نفعشون صادر کردن حال اعتراض زدم و این متن روی ایمیل و خطم اومده و قسمت ابلاغیه ی بنده خالی هست (متن:
خانم ... ... پرونده شما به شماره ................ و شماره بایگانی به شعبه 24 تجديدنظر اصفهان ارجاع شد) کل متن ارسالی همینه میخواستم ببینم منتظر ابلاغ باشم مثل قبل یا چون تجدید نظره باید مراجعه کنم؟لطفا راهنماییم کنید وضعیت بده نمیتونم برم بیرون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

قانونا نیازی به حضور نیست ولی اگه حضوری برید و با قضات شعبه مربوطه از نزدیک صحبت کنید بد نیست چون احتمال داره که بدون تشکیل جلسه رای بدن
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توصیه اول اینکه پارتی بازی قاضی رو جایی بیان نکنید مخصوصاً تو دادگاه ممکن است خودتان را گرفتار کنید........ نیازی نیست شما قبل از ابلاغ پیگیری نمایید اما مراجعه به دادگاه تجدیدنظر و صحبت با قضات اگر برای خود حقی احساس می کنید مفید است.