مشاوره حقوقی رایگان - طلبکار

فردی زده‌است پای پدرمن راشکسته و بدون ک‌ به ما بگه رفته پول بیمارستان راحساب کرده والان رفته به شورای حل اختلاف شکایت کرده مدرک دردست ان فقط فیش واریزی ان است ایامیتواند پول خودرامطالبه کند؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. خیر نمیتواند‌. در خصوص پای پدر خود میتوانید با مدارک پزشکی و شهادت شهود دادخواست مطالبه دیه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می‌توانداگر اقرار به ارتکاب واقعه ننم شما نیز می‌توانید شکایت کنید و دیه بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد تایید کمیسیون پزشکی ناجا قرار گیرد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام بله ولی شما هم می توانید مطالبه دیه نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله می‌توانند و شما هم می‌توانید شکایت دیه انجام دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دیه بگیرید ممکنه و البته راه دفاع دارد مشاوره تلفنی بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پول بیمارستان وظیفه ایشان بوده که حساب کنند د چیزی را نمیخواند مطالبه کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید ثابت نمایید پای پدرتان توسط ایشان صدمه دیده وپرداخت وحه به این علت بوده وحق دریافت ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر آن فرد مسبب صدمه پدر شما است فلذا حق استرداد وجه را نخواهد داشت.
از سوی دیگر اگر خود فرد به دلخواه اقدام به پرداخت نموده باشد حقی جهت استرداد وجه ندارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع ادعا و دفاع شما دارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله می تواند مبلغ را مطالبه نماید مگر در مراجع قضایی جرم ضرب و جرح عمدی ایشان اثبات گردد