مشاوره حقوقی رایگان - کار سخت و زیان آور

سلام بنده ساکن شهر شادگان خوزستان هستم در حال حاضر در شهرداری نیروی حراست مشغول به کار هستم و دارای معلولیت خفیف هستم کل سابقه هجده سال و هشت ماه سابقه دارم ولی غیر متوالی 18ماه شرکت پتروشیمی بودم و یک سال هم بیمه بیکاری گرفتم و بقیه در شهرداری هستم برای بازنشستگی سخت و زیان شامل می شود در طول سابقه بیمه 30 ماه فاصله دارم بیمه برای من ثبت نشده از مورخ 1 مهرماه 84 ای 29 اسفند 86

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با بیست ممکن نیست.
می توانید حضورا از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید.
یا با شماره 1420 تامین اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.