مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام بنده محکوم به پرداخت چک شدم در دادگاه بدوی و درخواست اعسار زدم اما بدلیل بیماری قادر به حضور در جلسه نشدم و بدلیل عدم حضور و دوما کامل نبودن استشاهدیه و عدم معرفی شهود اعسار بنده رد شد و مهلت بیست روزه دادن بابت تجدید نظر بنده تجدید نظر دادم و علت عدم حضور را بیماری بیان کردم آیا در تجدید نظر اعسار پذیرفته میشود یا جلسه مجدد برامون میزارن؟ یا باز هم رد میکنن. چند دردصد محتمل است که باز هم بدون اینکه حرف های من و شهود رو بشنون اعسار رو رد کنن؟ آیا نباید جلسه مجدد بزارن؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وفتی در دادگاه بدوی دعوی اعسار شما رد شده، احتمالا در تجدید نظر تایید میشود مگر دلیل جدید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام احتمالا دعوی در تجدیدنظر هم رد گردد در صورت رد دعوی میتوانید مجدد دادخواست اعسار دهید

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام - بهتر آن بود قبل از جلسه رسیدگی دادگاه بدوی با لایحه علت عدم حضور به علت بیماری را در موعد مقرر تقدیم دادگاه میکردید ولی در هر صورت اگر دادگاه تجدیدنظر لازم بداند،وقت رسیدگی مجدد تعیین می نماید در غیر این صورت رای بدوی را تایید میکند.توصیه میشود حضورا مراجعه گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
بنظر رد می‌شود
می‌بایست مجدد اعسار دهید....