مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رد اعسار چک

با سلام ،بنده اعسار چک برگشتی که داشتم توسط قاضی رد شد، اعتراض گذاشتم که هنوز جوابی نیومده، خواستم ببینم وقتی رای قطعی صادر بشه باز هم میتونم واسه بار دوم درخواست اعسار بدم؟! سپاسگزارم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
البته اگر موجبات جديدي تحقق يافته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مجدد می توانید دادخواست اعسار بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله اعسار امری است حادث می توانید بنا به شرایط مجدد اعسار دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بعد از گذشت مدتی
در صورتی که در وضع مالی شما تغییر ایجاد شده باشد دوباره میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مگر مدت مدیدی در زندان باشید و یا از زمان ان بگذرد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله اگر موجبات جدیدی باشد میتوانید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر مهلت 1 ماه از تاریخ صدور اجراییه گذشته باشد قبول اعسارتان با نظر قاضی و تودیع تامین یا وثیقه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پس از پرداخت پیش پرداخت و چند قسط بلی میتوانی درخواست تعدیل بدهی

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام بله ولی جلوی اجرای رای را نمیگیره

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله اگر دلایل و مستندات مبنی بر اعسار دارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله ولی دلیل جدید یا وضعیت جدیدی در دارایی شما باید ایجاد شده باشد تا پذیرفته شود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر اعساری که اشاره کردید اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بوده است در صورت قطعیت می توونید اعسار از پرداخت محکوم به طرح نمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

تا زمانی که اموالی در اختیار داشته باشید اعسار شما رد خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اعسار امری حدوثی است
در صورتی که در وضع مالی شما تغییر ایجاد شده باشد
دوباره میتوانید دادخواست اعسار را مطرح و پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله منعی ندارد ولیکن باید یه مدت متعارفی بگذرد وسپس دادخواست مجدد طرح گردد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بله با توجه به دلایل کافی دادخواست دوباره بدهید