مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی و درخواست اعسار

با سلام
پدر بنده طی چندین چک به چندین نفر بدهکار شده و آنها شکایت حقوقی کردند. دو زمین به پدرم نسبت دادند که هردو مورد را من و مادرم فروشنامه داریم و حتی زمین مادرم در چندین سال قبل تمامی استعلامات ادارات دولتی را دارد که به نام مادرم است.
من متاهلم و مستقل. من و مادرم دو دستگاه خودرو داریم بنام خودمان
پدرم درخواست اعسار داده که رای صادر شده و اعسار رد شده و متنش به اینصورت بوده که پدرم یک قطعه زمین و یک دستگاه خودرو فلان و یک دستگاه خودرو فلان در اختیار همسر و فرزندش است و در پایین تر نوشته با توجه به استعامات سه گانه پدرم حساب بانکی با موجودی بالا و پلاک ثبتی و خودرو ندارد ولی با اینحال اعسار رو رد کرده.
چطور ممکنه اعسار رد بشه وقتی هیچی نداره؟
آیا با توجه به متن رای ممکنه خودرو من و مادرم توقیف بشه؟
آیا تجدید نظر رای رو میشکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست اعتراض با مستندات بدهین
اموال به نام شما را کاری ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید تجدیدنظرخواهی نمایید
و باید لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید
اگر شما لایحه دقیق تنطیم نمایید رای بدوی نقض خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل ذارد تا اظهارنظر دقیقی بتووان کرد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله اعتراض بزنید ملاک اموال بدهکار است نه بستگان و به تاریخ انتقال در سالهای قبل اشاره کنید
خیر اموال شما قابل توقیف نیست

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی مدارک بررسی گردد