مشاوره حقوقی رایگان - با چه عنوان طرح دادخواست اثبات خوانده به پرداخت ثمن و انتقال مالکیت عوضین

با سلام یکنفر با یک قراردادهای اقدام به طرح دادخواست الزام به تحویل مبیع و موفق به محکومیت طرف شده وحکم اجرا شده درحالی که نه ثمن اضافه ونه عوضین را تحویل داده چه بایدکردالبته جعلیت مرا به نامه قطعیت شده اما حکم به حالت اجرا درآمده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دفاع مناسب نمایید و در صورتی که جعل صورت گرفته بعداً می‌توانید اعاده دادرسی نسبت به دعوی حقوقی داشته باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر جعلیت اثبات شده ، دادخواست اعاده دادرسی مبنی بر ابطال مبایعه نامه بدهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
به لحاظ اهمیت موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد...
بنظر امکان دادخواست متناسب قابل طرح است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام حتما دلیلی داشته اند یا خوانده اصلا دفاع درستی نداشته است نیاز به بررسی دارد