مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن پول خودرو

ماشینمو از طریق دیوار فروختم قبل از گرفتن کل پول سند زدم بدون مبایعه نامه ولی به دفترخانه سپردم که سند طرف رو بعد از پرداخت کل پول بنده بهشون بدن بعداز پرداخت مقداری از پول مقداریشو پرداخت نکرد و دفترخانه بدون اجازه از من سندشونو داده بود الان میتونم کاری کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه وجه ثمن معامله به استناد شهادت شهود چون ظاهراً مبایعه نامه ای ندارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه ثمن دهید(بابت الباقی ثمن)

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست مطالبه ثمن معامله دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دفترخانه الزامی نداره به دستورات شما. شما ملزم هستید پیگیر پول خود شوید دفترخانه هیچ تخلفی انجام نداده است باید اسناد و مدارک شما بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا می بایست دادخواست اثبات بیع بدهید و سپس مطابق دادنامه عمل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید الباقی ثمن معامله را مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه یا شکایت خیانت در امانت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

دادخواست دهید راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و مطالبه باقیمانده ثمن را مطرح نمایید

و با توجه به اینکه عقد شفاهی بوده و شما مقداری از ثمن معامله را دریافت کرده آید امکان فسخ معامله وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه ثمن معامله دهید