مشاوره حقوقی رایگان - پول واریزی اشتباه به حساب کارتخوان

پول اشتباهی به حساب کارتخوان من اومده شرکتی که کارتخوان را از آن خریدم شکایت کرده ما در وصل کارتخوان اشتباه کردیم پول کارتخوان شخص دیگر به حساب شما اومده باید به حساب شرکت واريز کنید تا به صاحب‌ کارتخوان دوم واريز کنیم؟ صاحب کارت را ازطریق بانک میشناسم آیا پول را به صاحب کارت برگردانم یا به شرکت و اگر به شرکت برگردانم صاحب کار مدعي شود چه کنم؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
با خود شخص هماهنگ کنید و پول را به حساب خود وی برگشت بزنید و از وی اقرارنامه محضری مبنی بر دریافت پول اخذ کنید.