مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از بیمه فاقد گواهینامه

سلام
بنده با موتور سیکلت با ماشین تصادف کردم و فاقد گواهینامه هستم
مالک موتور سیکلت برادرم هست.
افسر بعد از دیدن صحنه اقدام به سازش طرفین کرد و مالک موتور سیکلت 100 هزار تومان جریمه کرد و کد ملی بنده تو سیستم ثبت کرد
آیا برادرم که گواهینامه دارد و مالک موتور سیکلت هستش میتواند به بیمه مراجعه کند یا چون افسر کد ملی بنده را ثبت کرده دیگر نمیشود مالک موتور سیکلت جای بنده به بیمه معرفی کرد؟
حالا برای پرداخت خسارت به صافکاری مراجعه کردیم هزینه صافکاری بدون رنگ 5 تومن میشود ولی زیان دیده میخواد صافکاری پی دی آر انجام بدهد و هزینه 15 تومن میشود اما بیمه صافکاری پی دی آر قبول نمیکند و خسارت بر حسب صافکاری سنتی کارشناسی میکند.
به دلیل فاقد گواهینامه بیمه فقط با نامه شورای حل اختلاف اقدام به کارشناسی و پرداخت خسارت میکنه و به صورت اقساط از مقصر پس میگیرد.
من حاضرم نقدا خسارت استعلام شده از تعمیرگاه های مجاز که بر حسب صافکاری سنتی و معیار کارشناسی بیمه هستش پرداخت کنم اما زیان دیده قبول نمیکند.
ماشین زیان زیده بنز 190 مدل 1991 هستش آیا برای چنین ماشینی که سال ساخت بالایی دارد افت قیمتی دارد؟
چطور به این موضوع رسیدگی کنیم.

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
1-مالک می تواند به بیمه مراجعه کند.
2-صافکاری بر اساس نظریه کارشناسی بیمه تعیین قیمت می شود.
3-بالاخره تصادف برای هر وسیله ای افت قیمت دارد.