مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت مستاجر از موجر

سلام من مالک مغازه ای هستم که مستاجر در آن اقدام به تغییراتی در مغازه کرده و الان بر سر کرایه به توافق نرسیدیم و الان بهش میگم برو، میگه باید خرجی که رو مغازه کردم رو بدی تا من برم.قرارداد مال سال 91 بوده و از سال 95 تا سال 1402 از ایشان قرارداد ندارم و شفاهی بوده بینمان و زمان سال 1400 هم که این خرج ها رو برای مغازه انجام داد من بهش گفتم انجام بده،آیا من اگه دستور حکم تخلیه بگیرم باید خرج کرد مغازه رو بدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد اگر در آن شرط بازسازی و یا تزئین نیامده و شما اذن نداده اید باید یا با وضعیت فعلی تحویل نماید یا همچو روز تحویل، به شما تحویل گردد.