مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه بعد از تقسیم ماترک

زنی همسر دوم بوده که شوهرش فوت شده و ماترک یک منزل با اسباب اثاثیه است . وراث به دروغ به همسر دوم گفته اند که 3دانگ به اسم خواهرمان (دختر متوفی ) و یک دانگ مهریه زن اول که فوت شده.از آنجایی که همسر دوم بیسواد بوده با آنها همراهی کرده و 2 دانگ باقی مانده را به نامش زدند.حالا ایشان می تواند تقاضای بطلان تقسیم ارث کند و مهریه اش را مطالبه کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبلاً به توافق رسیده باشند معمولاً شکایت نتیجه ای نخواهد داشت مگر اینکه ثابت کند تقسیم به اشتباه یا فریب انجام شده است.