مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه آبمیوه بستنی

با سلام من یک باب مغازه به دو شخص. برای آبمیوه بستنی اجاره دادم 4 سال در مغازه های بنده هستن ولی قرارداد های یک سال یک سال به صورت دست نویس بوده با کرایه 14 ملیون بدون پول ودیعه و الان که مغازه ام رو میخواستم پس بگیرم چون امضا یک شاهد بیشتر ندارم و ایشان نه مغازه رو پس میده نه کرایه ماه قبل رو ندادند میتوانم کرایه مغازه ام‌ را سه برابر افزایش بدم تا مجبور به تخلیه شوند ؟ایا ممکن هست یا خیر چون حکم تخلیه فوری گفتن با امضا یک شاهد امکان پذیر نیست و حدود 5 الی 6 ماه زمان میبره گرفتن حکم تخلیه.

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام افزایش قیمت اجاره در قرارداد جدید و باید با توافق دوطرف باشه شما مختاری ده برابر بکنی و مستاجر هم میتونه قبول نکنه در هر صورت اکر قرارداد موعدش تمومو شده و تمدید نشه و مستاجر هم تخلیه نمیکنه موجر باید پیگر حکم تخلیه بشه اگر دستور تخلیه بهش نمیدن

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرفین ملزم به مفاد قرارداد اجاره چه کتبی چه شفاهی هستند، تخلیه رامطالبه فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تخلیه بدهید.
حکم تخلیه صادر می شود و زمانبر است