مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

من اسمم جعفر هست میشه اسمم رو عوض کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال درخواست خود را پیگیری کنید.
اگر موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکانش هست از بین اسامی که ممنوع نباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکانش وجود دارد دعوای تغییر نام شاید ساده به نظر برسد اما پیچیده است از تجربه وکیل استفاده نمایید

پرونده‌های متعددی در خصوص تغییر نام داشتند مورد اول از طریق ثبت احوال در غیر این صورت از دادگاه می‌بایست اقدام شود بعضی از موارد هم مهم و به شما کمک می‌نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی قابل اقدام است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای یک بار تغییر نام معمولا با موافقت همراه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از. طریق ثبت احوال. اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه سهیم ثبت احوال درخواست نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اداره ثبت احوال وسپس تنطیم دادخواست درصورت عدم پذیرش

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر قصد شما تغییر نام از جعفر به یک اسم مذهبی دیگر مثلا علی باشد مانعی ندارد. اگر مقصود نام غیر مذهبی باشد نتیجه قابل پیش بینی نیست ولی مانعی برای طرح دعوی وجود ندارد.