مشاوره حقوقی رایگان - دعوا 20 سال قبل

با عرض سلام خسته نباشید
من 20 سال قبل خانواده همسر سابقم دعوتم کردند منزلشون و پدر خانمم و پسراش با چاقو و تیغ قسمت های زیادی از بدن منو پاره کردند که یکیش از روی قفسه سینه هست تا پشت کمرم...حداقل 300 تا بخیه خوردم... من شکایت کردم ازشون ولی بدون دادن رضایت از پیگیری پرونده صرف نظر کردم و از خلاصه پرونده چندتا برگه شکایت و پزشک قانونی رو دارم
حالا بعد از 20 سال اطراف بخیه هام دونه زده و وچون از خانمم جدا شدم دلیلی برای گذشت ازشون ندارم و میخام شکایتم رو ادامه بدم..پدرخانمم اگر قسم بدهند تو دادگاه اقرار به جرمشون میکنه و جز اقرار با بردن شاهد و مدارک موجود و امکان گرفتن دیه وجود دارد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید