مشاوره حقوقی رایگان - در چه صورتی دادگاه عدم تمکین بر علیه زوج میباشد

شوهرم به علت رفتن من از منزل که به خاطر زدن تمام دارایی خود با توجه به کمک هایی که بنده به همسرم کردم بنام مادرشان و نیز عدم امنیت بنده در آن منزل و بداخلاقی و توهین و فحاشی بوده عدم تمکین زدن آیا اگر بنده جهیزیه خود را از منزل خارج نمایم میتواند دلیلی باشد تا در دادگاه عنوان نمایم که وسایل زندگی مشترک را فراهم ننموده اند و اینکه ایشان به بنده اعلام کردن حق ورود به منزل را ندارم چون در را قفل کرده ،
ایشون یکبار در طی این سه ماه به دیدن بچه شش ماهشون اومدن و هیچ گونه خرجی هم براش ندادن آیا این مطلب هم میتواند گواهی باشد برای ندادن خرجی به من چون تا الان به بنده هیچ مبلغی به عنوان خرجی نداده اند

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر سیاهه جهیزیه امضا شده توسط همسرتان هست می توانید دادخواست استرداد جهیزیه طرح نمایید.حکم تمکین تان در چه مرحله ای است؟