مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام استاد عرض ادب...من یکماه پیش از همسرم جدا شدم بعد از 30روز مجدد رجوع کردیم.....الان در سامانه ی ثبت نام ازدواج هر چقدر میزنم میزنه به ثبت احوال مراجعه کنید....مراجعه هم که کردم رئیس ثبت احوال گفتن 7روز صبر کنم خطوط شلوغه......نگرانم که وام به من تعلق نگیره....ممنون میشم پاسخ بدید....با تشکر.....در ضمن ازدواج اول سال 85بوده سند ازدواج هم موجوده که مهر نخورده در سیستم هم بنده و همسرم واجد دریافت وام هستیم

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر درمورد ازدواج سال 85 در سیستم ثبت شده و سند ازدواج براتون صادر شده فقط به دلیل اینکه مهر نخورده بعیده واحد شرایط باشید بعد از 7 روز مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکیبا باشید تا پاسخ اداره ثبت احوال بعد از هفت روز داده شود.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تا انقضای مدت صبر نموده و سپس از طریق اداره ثبت پیگیر شوید