مشاوره حقوقی رایگان - پشيمانی در فروش منزل مسكونی

من خونمو قولنامه كردم در كمتر از ٢٤ ساعت پشيمون شدم و رفتم بنگاه كه قرارداد رو فسخ كنم ولی خريدار حاضر به امضا نميشه و ازم ٨٨ ميليون خسارت ميخواد. ٨٨ ميليون رو حتما بايد پرداخت كنيم؟ اگه كارمون به دادگاه برسه ميتونه خونه رو از ما پس بگيره و مارو محكوم كنه؟ چه راه ديگه ای هست؟ ما بايد چكار كنيم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
علی الظاهر راهی ندارید ولی جهت اطمینان مبایعه نامه را به نظر یک وکیل دادگستری برسانید