مشاوره حقوقی رایگان - هزینه زیباسازی در ساختمان

با سلام
در یک ساختمان 48 واحدی که دارای 8 طبقه مسکونی و 4 طبقه پارکینگ هست سکونت دارم.
پارکینگ همکف توسط سازنده بدون نقص تحویل شده اما کف پارکینگ های همکف به دلیل فرسودگی نیاز به تعمیرات دارد و همچنین دیواره و بدنه و سقف پارکینگ بدون سرامیک و فقط دارای زبره میباشد اما نیاز به تعمیر ندارد و فقط برای زیباسازی نیاز به سرامیک دارد.
پارکینگ همکف کاملا مستقل است و درب ورودی جداگانه دارد اما پارکینگ های دیگر همه از یکی ورودی استفاده میکنند.
اکنون هیئت مدیره تصمیم به تعمیرات و زیباسازی ساختمان گرفته اند در مورد هزینه مشکلاتی بین ساکنین به وجود امده است
1- مالکین پارکینگهای طبقه همکف که نیاز به تعمیر ندارند میتوانند در هزینه بازسازی طبقات دیگر شرکت نکنند؟
2- احدی یا عده ای از مالکین هزینه تعمیرات را قبول دارند و در خصوص دیوار و سقف که نیاز به تعمیر ندارد و فقط برای زیباسازی نیازبه هزینه است
مخالفت میکنند. آیا انها هم‌باید هزینه دیوار و سقف را هم بپردازند و با این مخالفت کار میتواند پیشروی کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای هزینه‌های زیبا سازی همه باید رضایت داشته باشند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرگونه هزینه‌ای در چارچوب زیباسازی باید با رضایت همه ساکنین انجام شود

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

برای زیبا سازی همه ساکنین باید راضی باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پرداخت هزینه بر عهده ‌تمام ‌مالکان به نسبت مساوی است
برای انجام تعمیرات ضروری ساختمان
، رای اکثریت کافی است و رضایت تمام مالکان لازم نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر هزینه های برای زیبا سازی ساختمان باشد باید تمام مالکین رضایت خود را اعلام دارند و برای هزینه های ضروری که احتمال خسارت به ساختمان میشود باید اقدام کرد و نیاز به رضایت کلیه مالکان نیست

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام برا زیباسازی همه همسایه ها باید راضی باشند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است