مشاوره حقوقی رایگان - فسخ تقسیم سهم الارث

باسلام
پدرم سال74توبیمارستان بود برادر بزرگ من 200مترازحیاط منزل پدری رابه یکی دیگرازبرادرانم فروخت گفت خرج بیمارستان کردم ووام هم گرفتم.الان برادرم که زمین خریده3طبقه ساخته میگه شما امضاکردی من هیچوقت شهر خودم نبودم کرج زندگی میکنم.
سوال2.تمام لوازم منزل پدری هم روستاوهم شهرراخودشون بردند و به من چیزی ندادند
وسوال آخر.تمام زمین کشاورزی و باغ و خانه روستا رو تقسیم کردیم 25سال پیش دستی کاغذی نوشتن میشه فسخ کرد مجدد تقسیم وثبتی انجام بدیم؟
باتشکرازشما?

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تقسیم وقتی صحیح انجام بگیرد عدول از آن ممکن نیست