مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تقسیم ارث

باسلام و احترام..
پدر بنده5سال است که فوت شده اند،ما4خواهر هستیم با 2 برادر ارث مذکور عبارت است از(یک ساختمان مسکونی 3طبقه،سه دهنه مغازه تجاری،یک قطعه زمین3هکتار،یک قطعه باغ1800متر،حساب بانکی،محصولات و وسایل داخل مغازه ها و..)است.الا برادران برگه تقسیم نامه رو آوردن به این شکل(از ساختمان مسکونی فقط یک طبقه را برای تقسیم گذاشته اند و لفظی آن 2 طبقه دیگر را برای خود درنظرگرفته اند و گفتند که وکالت داریم و در تقسیم نامه ازش حرفی نشده،و از اون یک واحد هم سهم میخوان و به زور و ندانسته از اموال دیگر اموال موجود رو امضا کردیم و دفتر اسناد ثبت شده ولی الان میخواهیم درخواست تقسیم مجدد و اصولی با درنظر گرفتن تمامی اموال موجود کنیم منظورم همون 2واحدی هستش که تقسیمش نکردند و عادلانه نیست همچنین هفته پدرم تموم نشده بود برادرم 42میلیون ازحساب پدرم برای یکی واریز کرده بود نمیدونم چطوری،بنظرتون درخواست بدیم به جایی میرسیم؟ضمناً خیلی توهین کردن به ما و تهدید لفظی و عملی هم به عمل اومده یک روز میگفت با چاقو میکشمت یا رفته بودند جلو در یکی از خواهرام به قصد کشتن شاهد هم تا دلتون بخواد هست ممنون میشم راهنماییمون کنید بزرگواران چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست تحریرترکه و تقسیم ترکه بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در اینجا درخواست تحریر ترکه ثبت شود سپس درخواست استعلامات‌های پنجگانه را بدهید