مشاوره حقوقی رایگان - معامله زمین

عرض سلام وخسته نباشید حدودا یکسال پیش شوهرم یک زمین به متراژ 1000 متر به مبلغ 100 میلیون تومان در بنگاه به نام بنده زدن و در قولنامه نوشته که بنده زمین و خریدم و نوع پرداخت و زدن نقدی اما پولی بین ما جا به جا نشد و بعد از گذشت یه مدت بنده با فروش زمینی که پدرم بهم هدیه داده بود در زمینی که شوهرم بهم داد خانه ای به متراژ 200 متر زیر بنا ساختم و دور زمین یعنی 1000 متر و فنس کشیدم و الان همون جا زندگی میکنیم حال با توجه به اینکه بنده تمام سرمایه خودم و دادم برا ساخت خانه شوهرم میتونه زمین و ازم پس بگیره اگر زمین و واگذار کنم به مادرم چی؟ میتونه از مادرم شکایت کنه در متن قرداد انتقال زمین به مادرم چی بنویسم که قول نامه قطعی باشه لطفا خواهش میکنم راهنماییم کنید در ضمن زمین به متراژ 6000 هزار متر هست که شوهرم از این 6000 متر 1000 متر و به من دادن آیا میتونه بگه چون پول ندادی زمین و پس بگیره یا من میتونم بگم بهش طلا دادم تو رو خدا یه راهی بهم نشون بدید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام اگر همسرتون بگن هبه بود میشه اون زمین رو از شما بگیره ولی اگر زمین رو بدون اینکه قید کنن که هبه بوده به نام شما انتقال داده باشن نمیتوانن

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با توجه به اینکه بین شما مبایعه‌نامه تنظیم شده است و انتقال قطعی صورت گرفته امکان استرداد زمین از جانب همسر منتفی می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما مالک محسوب می شوید
می توانید خانه را منتقل نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم قرارداد از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.