مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام و عرض ادب ببخشید بنده بعنوان شاکی پرونده اقدام به شکایت کیفری نمودم و دادگاه کیفری رای به محکومیت متهم به خیانت در امانت صادر نموده است. آیا برای مطالبه مال و ضرور و زیان همزمان دادخواست حقوقی رد مال و الزام به فک رهن کنم؟ یا دادخواست حقوقی الزام به فک رهن اول باید درخواست کرد و بعداز تایید میتوان دادخواست ردمال خیانت در امانت کرد؟

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

اطلاعات نوشته شده کافی نیست نیاز به مشاوره تلفنی دارید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

رد مال مربوط به خیانت در امانت نیست.باید دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم در صورت صدور حکم خیانت در امانت رد مال نیز همزمان با حکم کیفری صادر خواهد شد اما در مورد الزام به فک رهن باید دادخواست حقوقی مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و جزئیات موضوع می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمه رد مال این است که فک رهن صورت گیرد فلذا دادخواست به خواسته‌های الزام به فک رهن و استرداد مال را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله باید بااستنادبه دادنامه کیفری دادخواست حقوقی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ما سلام می‌بایست دادخواست حقوقی طرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رد مال در خیانت در امانت همزمان است و برای ان باید دادخواست مطالبه خسارت حقوقی دهید