مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه خویش فرما و بازنشستگی

سلام وقت بخیر
من پدرم 58سالشونه و 24سال سابقه دارن میخواستم بدونم این 2سال آخر حداکثر بیمه خویش فرمارو بریزن حقوق بازنشستگیشون براساس حداکثر حقوق وزارت کار محسوب میشه یا خیر؟؟؟
اگر اینجوری نیست برای حداکثر حقوق وزارت کدوم بیمه رو پرداخت کنن؟؟؟

پاسخ ها :

برخورداری از حداکثر حقوق در بازنشستگی بیمه خویش فرما حقوق بازنشستگی بیمه بازنشستگی