مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

همسرم قبل از ترک منزل اموال را به نام دیگران منتقل کرده و زمانیکه متوجه شدم که بیش از یکسال گذشته بود. الان من سه پرونده بابت مهریه دارم سه عدد. سکه که ماهیانه یک مبلغ کمی میگیرم. سی عدد سه که تازگی حکم داده شد ااول 7 سکه بعد در تجدید نطر تبدیل به 2 تا شد بدون اینکه بتوانم حاضر و ادله خودم بیان کنم بدیل پایان سال و 100 سکه که از اداره ثبت به نامبرده ابلا غ شد بدون اینکه من دادخواستی بدهم. حالا همسرم دادخواست اعسار برای 100 سکه ای داده که من هنوز دادخواست ندادم یعنی چی ممنون میشوم راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

انتقال اموال برای فرار از پرداخت مهریه اعسار مهریه اعسار مهریه