مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجرای احکام

سلام وقتتون بخیر ببخشید آیاحکم اجرای احکام برای تخریب دیواری که مانع ورودمابه ملک خودمون شده بایدتوسط مامورصورت بگیرد یاخودمون میتونیم اقدام به تخریب کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. قاضی کار خود نباشید به مقام اجرا رجوع کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید در حضور دادورز و مأمور کلانتری باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرای حکم بایستی توسط مأمور اجرای احکام صورت گیرد و خودتان نمی‌توانید حکم را اجرا نمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاکی هستید باید با حضور مامور تخریب انجام شود

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.تحت نظردادگاه وباحضورمامور توسط خودتان تخریب شودولی بدون حکم وحضورماموراقدام نکنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید از طریق همون اجرای احکام پیگیری و عملیاتی گردد

یک وکیل

با سلام و وقت بخییر با حضور مامورین باید صورت پذیرد و اجرای حکم توسط مامورین صورت جلسه و ضمن سوابق پرونده اجرا می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست با همکاری با واحد اجرای احکام باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید توسط ماموران واحد اجرای احکام دادگستری انجام گیرد.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

در حضور مامور اجرای احکام صورت پذیرد و صورتجلسه شود

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب
با مراجعه به اجرای احکام و در حضور مامور اجرا باید انجام شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

هزینه اعدام قاتل و تفاضل دیه آن، عبارت است از مابالتفاوت مبلغ دیه که اولیای دم باید بپردازند تا قاتل، قصاص شود. زمانی که قاتل، مذکر و مقتول، مونث است، زمانی که قاتل، متعدد و مقتول، یک نفر است و مجازات قاتل، قصاص است، زمانی که برخی اولیای دم، خواهان قصاص و برخی، خواهان دیه یا رضایت باشند، از موارد پرداخت تفاضل دیه هستند. مابه التفاوت مبلغ دیه، بعد از محاسبه تفاضل آن، به قاتل و خانواده او داده می شود.

زمانی که برخی اولیای دم یا صاحبان حق قصاص، خواهان دیه هستند و یا از قصاص گذشت کرده اند و بعضی از اولیای دم، خواهان قصاص می باشند. در این مورد نیز، افراد خواهان قصاص قاتل، باید ابتدا، سهم دیه دیگران را به خود آن ها یا به مرتکب، بپردازند تا قاتل، اعدام شود.