مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

باعرض سلام . اینجانب کارمند تجربی آشپز استخدام رسمی با مدرک سیکل با سابقه 15 سال بیمه به احتساب سربازی هستم که واز بدو استخدام تاکنون در آشپزخانه خدمت کرده ام و در اثر سختی کار دچار بیماری گردیده ام و در کمیسیون پزشکی معاف از کار در آشپزخانه شده ام . و در حال حاضر هیچ تصمیمی برای اینجانب نگرفته اند . و میخواهم مرا بازنشست کنند . آیا مرا بازنشست میکنند ؟ دیگر قادر به ادامه خدمت در آشپزخانه نیستم و کارمند سیکلی ام . حدود یک سال هم در طول خدمتم غیبت های زیر 15 روز دارم . لطفا مرا راهنمایی کنید . با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر کمسیون شما را وعاف از کار در آشپزخانه نموده یعنی می باید در محل دیگری شما را به خدمت بگیرند اینکه علیرغم قانون و سن و میزان خدمت و میل شما بازنشسته تان نمایند به نظر صحیح نمیرسد