مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن درب در کوچه بن بست

خانه من دو نبش است یک کوچه 6 متری یک کوچه بن بست 4 متری من خانه بازسازی کردم درب ورودی از کوچه 6 متری که بوده برداشتم پارکینگ کردم از داخل کوچه 4 متری میخوام درب باز کنم همسایه ها اعتراض دارند لازم به ذکر کوچه بن بست 20 متر طول دارد 10 مترش ملک من قرار دارد ( نیم)
من قبل بازسازی تو کوچه بن بست دو تا پنجره داشتم ناودون داشتم همسایه ها میتونن نگذارند درب باز بشود با توجه به اینکه کوچه عمومی هست و خط های تلفن از رو ملک من رفته

پاسخ ها :

باز کردن درب در کوچه بن بست درب در کوچه بن بست باز کردن درب در کوچه کوچه بن بست کوچه