مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شکایت

با سلام و احترام . یکی از بستگانم به دلیل عدم پرداخت بیمه اش از سوی کارفرمای( دانشگاه) شکایت از طریق سازمان تامین اجتماعی نموده لذا جلسه اول و دوم نماینده کارفرما در جلسه شعبه در سازمان تامین اجتماعی شرکت نکرده و به دلیل مسافرت شاکی به خارج از کشور ، نمی توانستند نه وکیل بگیرند نه به موقع در جلسه بعدی شرکت نمایند قاضی شعبه از ایشان خواست که انصراف از شکایتش نماید و انجام گفتند هیچ مانعی برای ادامه کار شما پیش نخواهد آمد و ایشان موافقت و انصراف دادند. لطفا راهنمایی بفرمایید آیا قاضی اشتباه رای دادند؟ ایا ایشان از اول باید دادخواست را تنظیم نماید؟ ایا مجددا می تواند شکایت نماید؟ متشکرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، سوالتان مشخص نیست، اگر دادخواست مسترد شده میبایست مجددا مطرح شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر رای صادر نشده و دادخواست رد شده امکان طرح مجدد خواسته وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر دعوا را استرداد کرده اند میتوانند مجددا طرح دعوا کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید دعوا رد شده یا دادخواست مسترد گردیده تا نسبت به آن اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت انصراف و استرداد دعوا، شکایت مجدد متصور است