مشاوره حقوقی رایگان - مزونیدلینگ صورت

سلام وقتتون بخیر
بنده در خرداد402 ب سالن زیبایی برای چند لکه کک ومک وبا انجام مزونیدلینگ اقدام کردم
متاسفانه بعداز دو جلسه صورتم نابود شده و کلی لکه و منافذ روی گونه هام ایجاد شده
بعدازاینکه ابراز نارضایتی کردم گفتن بیا ک اسیدتراپی انجام بدم بازهم تاثیری نداشت گفتن ک بیا کربوکسی تراپی انجام بدم هرکاری کردن صورتم بهتر نشده و کلی لکه روی صورتمه الان بخام شکایت کنم بچه صورته؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

به دادگاه جرائم پزشکی شکایت کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر با وکیل مشاوره داشته باشید.