مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث سایر وراث از ملک

اگر پدر به صورت قولنامه زمینی را به پسر بدهد و بعد از فوت پدر مابقی برادران ادعا کنند آیا آن ها حق دارند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با اختیار و در کمال صحت عقل و روان انتقال داده باشد معتبر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نوع انتقال دارد
که بیع است یا هبه یا وصیت یا صلح.....

اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص....

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اکر در سلامت عقلی کامل اینکار انجام شده باشد خیر نمیتواند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
فرزند مالک ملک محسوب می شود به شرطی که قرارداد به صورت صحیح و دقیق تنطیم شده باشد و شرایط قانونی رعایت شده باشد
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ چرا که زمین در زمان حیات پدر منتقل شده است و دیگر ماترک نیست که برادران ادعایی داشته باشند.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه شرایط معامله رعایت شده باشد و پدر در صحت کامل ملک را منتقل نموده باشد معامله انجام شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به روش انتقال دارد
که بیع است یا خیر یا هبه و یا صلح یا وصیت

بطور کلی الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص....

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. در حالت عادی خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قالب عقد بیع صورت گرفته باشد کاملاً معتبر است و وراث نمی‌تواند نسبت به آن زمین ادعایی مطرح کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به صورت قانونی تنظیم شده باشد خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع عقد واسناد ناقله دارد