مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام میخواستم بپرسم به خاطر مصرف مشروب میشه حق طلاق گرفت یا باید مدرک داشت یا با آزمایش میشود ثابت کرد؟ آزمایش تا چه مدت رو نشون میدهد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدرک داشته باشد که همیشه استفاده می کنند ممکن است

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام شرب خمر چنانچه باعث عسر و حرج زوجه شود و در دادگاه ثابت گردد میتواند ازجمله دلایل صدور حکم طلاق باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای صدور حکم طلاق ، باید دلیل داشته باشید
باید عسر و جرج زوجه احراز و اثبات گردد
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی مدرک داشت و با آزمایش ثابت خواهد شد و این امر نیز مهم است که اثبات شود که شخص دائم‌الخمر است.

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام در صورت محکومیت بر حد شرب خمر امکان دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگرم مدام مصرف کند و باعث عسر وحرج باشد میتواند دلیل باشد

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

باید حکم کیفری بابت مصرف یا حمل و نگهداری مشروب بگیرید و بعد از طریق اون دادخواست طلاق بدید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اری ، اعتیاد شدید زوج به مصرف مسکرات و الکل می‌تواند برای زوجه حق طلاق ایجاد کند
اما باید اثبات شود
ممکن است به پزشکی قانونی معرفی شوند
رویه شعب نیز متفاوت است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام مصرف ایشان بایسنی ب صورتی باشد ک شما را در وضعیت عسر و حرج قراردهد ک تشخیص با مرجع قضایی است و بررسی بیشتر با ازمایش ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر باعث عسر و حرج زوجه شود و در دادگاه ثابت گردد میتواند ازجمله دلایل صدور حکم طلاق باشد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. با شرایطی می شود. با وکیل مشورت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بایستی ثابت بشه و باعث عسر وحرج زوجه بشود از دلایل طلاق محسوب میشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به ادله اثباتی برای اعتیاد و سوء‌رفتار مستمر دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست عصر و حرج خود را اثبات کنید ابتدا در خصوص موضوع مورد نظر می‌بایست شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر اعتیاد داشته باشد تحت شرایطی بله